Wednesday, February 25, 2009

Wednesday-Araffie is coming? Gt Ready

Hue hue hue...Its Wednesday...Ara will come..hahaha..awal2 lg dah kena sound dgn si Ara suruh sediakan brg2 utk masak2....adeii..Its Wednesday ba, busy semua haritu...hahah sepalah ada kat rumah time Ara datang esok..Hue Hue Hue....Nah kan, finally memang dia akn lawat ktaorg juga, x boleh ba dia nak tggalkan si adik2 dia d sini..Wondering macam mana la rupa si ara ni besok..hahaha..makin chuby! Haritu tengok d kuar Tv memang makin chubby..dehh...wawawa...Reporter yg chubby si Arafie melaporkan utk TV3..ekekeke...ops..mati ku kalau Ara baca ni...hahaha
Teringat time Ara konvo thn lepas..so funny coz km org saling mjerit time jmpa dia..hahah..Malu ba smua org tengok dah tu ambik gmbr d dataran bintang...Bukan main lg pose..adeh! anyway, we're happy coz skrg dia dpt kerja yg dia suka...




Time gla2 dgn si Araffie

No comments: