Thursday, May 14, 2009

-Halo-

Owh owh..Good morning all
Heheheh...bha bha bha...hari ni sa bangun~~ awal, ahmm coz mommy sa bangunkan sa awal pg juz to set up the printer..adididididi..Pukul 6 kna bangun semata2 mok set up printer tu... =.="
Huehuehue...sementara mommy~ buat kerja dia, sa pun main2 la dengan si Hamtaro (hamster kami yg chumil), ekekeke...Hamtaro memang aktif awal2 pg ni, kalau siang2 nanti si Hamtaro ni tidur..Kalau malam2 br bising...mommy suruh sa lepaskan si Hamtaro dari sangkar tuh, biar si Hamtaro main2 kat luar tu kata dia..adididid...nanti hilang si Hamtaro sepa susah..sa juga yg susah...uh uh...owh ya, macam biasa...Sa keseorangan di rumah o.O".

Mommy n daddy pergi kerja, and Jes n Jerry pergi sekolah, so sa keseorangan lg di sini..Heheheh...Teda pa nak buat, lepas kemas2 rumah, jemur pakaian, mop lantai, dan masak2...memang teda pa nak buat...Mok main PS pun bukan best main sorang2..kadang2 sa tgk TV..tu pun bukannya ada crta yg menarik..Hihihi..Kalau ada yg menarik br sa tgk =.="
And kalau teda pa nak buat, macam biasa memang sa akan on computer and on9.. (ahmm..computer memang on 24 jam kunun..huahuahua...) on9 pun teda pa nak buat juga, tguk crta Upin n Ipin di Youtube..ehehehe...Lepas tu buat report Ros..tu pun teda pa mau direportkan sangat..ekekeke

Ahmm...Woh, abang sa baru saja call..ekekek...Sa tanya bila dia mau balik, dia cakap x sure lg coz teda cuti...Woh...rindu sa mau ajak abang sa keluar ni...mau ajak dia jalan2...tadi daddy pg Sibu coz hantar barang yg abang sa pesan =.=". Na na na, sa mau pg jalan2 ni pun kawan2 sa blum balik ke Bintangor ni lagi..Owh ya..besok sa pg school lg buat ROS...ehehehe...Nah esok ada la join aktiviti untuk orientasi pelajar Form 6... ~_~

Anyway, have a nice day all... God Bless you all... :D Thanks God for this beautiful day :)

No comments: