Tuesday, June 30, 2009

Mirc? (kehkehkehkeh)

Urm...apa sa mau cakap ni wooo...Hehehe..Lupa suda..br saja mau menaip ada org call pula..Trus hilang idea...Owh ya la KaN, ni mau cakap pasal MIRC @ multi internet relay chat...Sa join server Dalnet..ada jua server lain cam quakenet, webnet dll...hahahah..bha2, bagi sepa yg berkecimpung dlm IRc ni, mst dah besa dgn2 suasana dlm IrC tu kan...Well, bg sa, sa join IRc to juz for fun ja...Saja2 masuk tguk2 org chat(kadang2 menyampuk jua bila org tgh chat..Hehehe), dan kegemaran sa dlm Irc tu ialah menjawab Kuiz...berapa kali ulang solan yg sama pun tidak jua sa jemu2 jawab solan kuiz tu...Well, bagi yg br @ dah join IRc, jgn la serius sgt bha..hehehe..byk kes uda sa tguk gara2 iRc ni...sampai gaduh2 di real life pun ada juga...Beh, pa kes ba korang ni...Heeeeeee!...jgn ambil serius bha~ , salu sa tguk org2 chat last2 gaduh..neh, pa la jadik tu...Hahah..1 juga yg sa lucu, ada juga org mau jeles ma sa ni di IRc...yg ni apa la kes? lucu jua sa bla tu org cakap dia sakit ati n mata bila sa n kawan lelaki sa ni berpm.( sa n kawan lelaki sa ni guna istilah Darling bila kami pggl 1 sma lain)~..salu sa n kawan sa ni guna istilah dating bila PM...Adui...bukan nya pg bdating betul2 ba kami 2 tu, crta2 saja ba tu..saja2 tanya khabar...gosip2 ckit..hahaha...pa kes sampai jeles ma sa n dia..sampai kawan laki sa tu pun "takut2" jua sma tu pompuan...Dia ckp pompuan tu tau no phone dia...hIksss...mana dia dpt tau no kawan sa tu pun sa nda tau jua...Tu la sa bilang ma kwn sa tu " hati2 ko bla balik kerja ha tkut da org skodeng ko" sebab dia ckp yg chatter pompuan tu tau tmpt kerja dia...Hahaha... Darlingggggggg! hati2 jak ko ha takut da org intip2 ko sana..nda dpt sa mok menolong...ekekek... maybe si chatter pompuan tu minat ma ko ba tu Darling..jeng jeng jeng (na na na dah sa cakap dia peminat ko ba tu).. anyway, kalo mau cari sa..sa ada di #Iban #borneo #church.. 3 chan utama yg sa salu join~ahmm..ya...kalau mau masuk sila guna server /server serverbuffet.dal.net (6667) , /server atlanta.dal.net (6667) , /server matrix.dal.net (6667) :D

Anyway guys, mcm yg Bro Wi ckp (dont take irc seriously) har har har~ yeah..btul ba tu kan kan kan~ (juga pesan bg yg lama @ br join irc-jgan mudah sgt mok bg no telefon korang pd org yg br korang kenal...HiksHiksHiks..kena gangguan nanti kan susah :P) Kalo macam kes Darling sa td tu, owho susah jg coz nda tau dr mana chatter tu dpt no dia... Well, happy chat guys :) Sila join saya men kuiz d channel borneo kalo mau dpt reload Hphone pecuma..haha..sempat buat promote lg ni!

2 comments:

LizzyDonJuan said...

1st. memang betul tu sis...kepada yang terasa bagus baca 2-3 kali supaya bila chatting sentiasa tersemat dalam otak tu pesanan bernas.

2nd. pheeewwwiittt darling ya..:P (jiwang slot jap..msti wilder senyum2 dah)

3rd. inviter!!!!! :P

Wilder said...

-hahahah...lizzy...tu la kan..salu exicited mok chat sampai kdg2 salah tafsir pa org lain taip! hahaha...biasa la~ nya owh...
-You also my darling what :P~ (ktwa gik tok bkn sym2), hahaha..byk org dah slh fhm pasal aku pggl org darling2 tok...funny la~
-inviter ya biasa la..ekeke..utk kebaikan sak sama2 blh dpt reload pecuma :P~ (muakss to u liji darling)