Monday, July 20, 2009

Monday

uh uh....Isnin~ menjelma.....Lol..lama sudah tidak updates blog ni @_@" sorry, malas pula rasa mok updates blog...hehehe...bukan apa bha...tidak da topik mau share2 ni...Ermmm...Utk pengetahuan semua....Penang skrg tgh jerebu..Hoho dan cuaca yang sgt panas kat sini =.=" mau keluar rumah pun malas coz panas sgt...uh..anyway, ada bertambah follower blog sa...tp x tau sapa follower baru tu...Ahm..Thanks for following my blog anyway :) ...Actually, sa mau cakap2 dgn seseorang hr ni..Wew, tp xda org yg sesuai mau d ajak berbual...hehehehe...Selalunya kalu lewat2 camni...saya selalu chat ma si Andrew..ermm..Malam ni teda pula dia on9, kali dia off hr ni =.=" ok bha kalo dia off, blh juga rest....wo wo wo (miss andrew ody) ^_^..besok, aku mau bcg ma Stezo pasal sstu...adeh..nyesal juga nda minta no hp si stezo ni...Stezo slh sorang kwn yg aku jadikan tmpt meluahkan mslh n mta pendapat...ehehehe...=.=" Tadi aku share 1 vid dgn si Tenza,...hahaha..na na na..kan lucu vid tu...actually Aren yg suruh aku tgok...dah la skt prut aku nih, tambah dgn ktawa tgk vid tu lg la skt prut aku...:P (apa suda aku merepek ni aku pun x tau...Bla bla bla..) aeghh...ok guys mau tguk GTO lg ni...GBU all.. ~_~

No comments: