Saturday, July 11, 2009

Tonight


Erm....Hujan malam malam ni...It's the best time to sleep...Best pula pemandangan malam ni...Entah knpa seronok pula tengok lampu2 yang menerangi bandar ni mlm ini....Very nice and beautiful dan juga menenangkan...Menenangkan? LoL..hopefully boleh menenangkan...I juz got a sms from D...Auw....Dia ckp dia mabuk...Huh..What Happen to You D...Mabuk lg dia mlm ni...So saya reply la dia...Suruh dia tdur kalo dah mabuk, tkt esok skt kepala lg mcm hari tu...Owh my...Entah kenapa la org suka sgt menyeksa diri ni kan, minum2 lepas tu mabuk...Lepas tu nanti complain yang mrka sakit ni la..sakit tu la...Erhhh...kan sendiri juga yang sakit dan menderita...Nah, mau salahkan siapa pula ni...Salahkan diri sendiri la alamatnya...Mau marah teda guna juga kan, kta cakap jgn memabukkan diri tidak juga mendengar...Kalau saya, memang saya tidak pandai mau marah org ni...Setakat mau bg nasihat n cakap2 saja ok la...Yang lain terserah pada diri sdri kalau mau dengar @ tidak.. :D anyway, apa2 pun yang penting jangan la menyeksakan diri... =.=" buat sakit badan ja... Anyway D, saya harap D jgn la mabuk2 cam tu next time eh...Kan dr sdri juga tu yang sakit...Ok la, rasa2 ni sja la yang saya mau share mlm ni...Besok2 smbg lg..
P/s: 1)Congrates to Jiki aka Heaven_Eye aka BungaiPengerindu coz dah dapat domain pengerindu.com...Heheheh...Congrates jiki congrates...
2) To my dear kak P...Hurm, anyway kak nanti2 saya tlg akak tanya si dia pasal tu eh..don't worry :D and thanks for msging me kak...
3)Thanks to my big bro... :D hopefully I can do something to help you back...
4)My dear sis Jes, don't worry bout that 4 puppies, am sure all of that puppies will be ok :) you are so nice lil sis...and hopefully 1 day you will gt ur own puppy...
5)my friend Dijah..Happy birthday to you (:) 23 yrs old friend!)
6) Thanks to Melda coz remind me bout tmrrw!
Ahmm...God night all, God Bless ya... (*hugs and Kisses to all ) God Bless~

2 comments:

www.pengerindu.com said...

ihhihi..

org mabuk selalunya happy ihkhikhi...minum boleh minum tapi kena tahu "takat"nyer..

Same2 ihkhikhik..
www.pengerindu.com memang lame dah saye survey2 nih.. hihii..

btw wilder. u are my best Cyber preen.

*Promotion Siapa nak guna Subdomain Namaanda.pengerindu.com sila ke Weblog i regads,
www.pengerindu.com ok... sebelum ekonomi negara turun.

Wilder said...

yaik..hahaha..nemu mai nuan jiki..ahmm..pia meh neh